Om Han med skor

OBS – Nu har jag flyttat sidan till simonwikstrand.se / Simon 20170512


Namn: Simon Wikstrand

Född: 1 april 1986

Familj: Fru Lisa, sönerna Elliot och Leo, och hunden Sixten.

Bor: Helsingborg

Sysselsättning: Driver Helsingborg Marathon

Bästa löparminne: Köpenhamn Marathon 2014 och SM-Milen 2015 när jag krossade drömgränserna på maraton samt milen. Oslagbar känsla.

Favoritsträcka att springa: 3.000m inomhusbana på vintern, 10km ute resten av året.

Personliga rekord: Se sektionen ”Personliga rekord”

Varför jag springer: För att jag älskar det, varje meter, varje dag

Varför namnet ”Han med skor”: När vi startade Helsingborg Marathon sprang min kollega Andreas barfota och jag med skor. För att undvika förväxling vem som var vem blev jag ”Han med skor” och Andreas ”Han utan skor”. Sen har det hängt med på resan. Nu innehar namnet dubbel mening eftersom jag äger många par löparskor…