Talk ’n’ run. Yup that’s my thing

Det är ungefär det som livet går ut på just nu känns det som. Jag snackar och jag springer. Och jobbar på tok för mycket. Fyra veckor av jobb i princip varje kväll och jag ser så otroligt mycket fram emot söndag av flera anledningar. Inte bara för att jag kan sova ut efter detta utan även för att det ska bli jäkligt roligt. För vad händer på söndag? Just det, Talk ’n’ run.


För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om att jag haft en del insikter. Och de senaste veckorna har jag verkligen anammat det. Jag tänker mycket på att jag bestämmer över mitt eget liv. Att det är ju faktiskt jag som sätter mina egna begränsningar och bestämmer hur långt jag kan nå. Med denna insikten är livet rätt intressant just nu. Jag har kommit på att jag med mitt liv faktiskt kan göra precis vad. jag. vill.

Häftigt att se tillbaka och inse att man kan klara vad som helst!

För några veckor sedan bestämde jag och Lisa att hon skulle hänga med till New York i november. Vi har pratat så länge om att göra några jobb tillsammans där hon plåtar och jag skriver. Nu bara bestämde vi oss. Och tack, tack, tack till maratonföräldrarna som ställer upp i alla lägen och kommer ha god hand om kidsen när vi är iväg i fem dygn! Så från att jag skulle åkt själv till New York så är vi nu plötsligt fyra(!). Min syster Sandra och hennes kompis Sara, jag och Lisa. Vilken jackpot!

Yes, lite firande blev det!

Efter detta fortsatte sakerna att ”gå rätt”. Monika Ölund som är ansvarig för Göteborgsvarvets Expo hörde av sig igen (vi hade en dialog i höstas) och sa att vi kör! Med andra ord kommer jag inte bara vara med och jobba med bästa gänget från New Balance under Varvets expo, jag ska upp och hålla föredrag också! Men inge press, bland talarna syns Aron Andersson, Charlie Eriksson och Kalle Zackari Wahlström. Så att.. just det. Det blir ju bra. Tror jag…


Blev rätt snabbt efter det (som ett resultat av det vet jag inte?) efterfrågad på ytterligare tre föredrag. Ett är klart och det är på Runners Store i Malmö hos den godhjärtade och drivna Sebastian som också är farthållare på Helsingborg Marathon. Ett forum jag är som klippt och skuren för! Sugen att gå? Läs mer och häng med här!

Mingel, snacks och gratis! Häng med!

Som pricken över i:et (men något av en praktiskt bra lösning) ska jag dessutom moderera ett parti på helgens evenemang där jag själv är en av arrangörerna, Talk ’n’ run. Jag har inte gjort renodlad moderering tidigare och även om det ska bli väldigt roligt har det tagit otroligt mycket längre tid än vad jag räknat med för att sätta mig in i ämnet, panelen och att göra set-upen bra. Men nu känns det riktigt, riktigt bra. Det är inga mindre än Kenth Svensson, Anna Nystedt och Tony Hatefnejad som är experter inom löpning i sociala medier som tillsammans med mig ska prata om just löpning i sociala medier. Humor, trender, selfies och annat. Det ser jag verkligen fram emot!

En vanlig morgon hos oss. Kolla in Sixten…

Nästa vecka händer också något ganska omvälvande på mitt jobb. Något som jag längtat efter väldigt, väldigt länge. Men mer om det senare… Först ut är Talk ’n’ run på söndag som man kan läsa om här! Och just det sen var det den sista grejen också. På lördag blir jag intervjuad till Maratonpodden med Petra Månström – som huvudgäst. Helt galet! Men vilken häftig grej.

Livet!

Så som ni ser så är det en väldigt spännande tid just nu kärriärs- och självuppfyllnadsmässigt. Men detta är inte det viktigaste för mig, det är min familj. Och efter söndag ska jag sova mer så att jag är en piggare och mer alert pappa framåt. Även om jag och Elliot fick en bra runda i vagnen innan idag med Runners club. En riktigt bra Pokémonjakt med andra ord!

/Han som snackar. Och springer.

3 thoughts on “Talk ’n’ run. Yup that’s my thing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *