Han med egna skor!

Jag måste visa upp en livsdröm som gått i uppfyllelse. Vi har i samarbete med bästa gänget på New Balance Sverige tagit fram en unik sko för Helsingborg Marathon. EN EGEN SKO!

Motivet på banan slingrar sig upp mot fötterna i innersulan. Vackert!
Motivet på banan slingrar sig upp mot fötterna i innersulan. Vackert!

Som skonörd blir man tårögd! En unik färg för Sverigemarknaden och en custom innersula med HBGM-motiv. Dessutom kul att det är efterföljaren till modellen jag sprungit Köpenhamn Marathon 2014 och 2015 i. En favorit i samlingen. Så. Sjukt. Coolt!

Foto 2016-08-08 17 30 28
Ber om ursäkt för bilden. Men det är något med nya skor!

Har varit en häftig process att vara med på från början att vi började snacka om det för mer än ett år sedan till att de faktiskt ligger i handen på en. Men nu till det jobbiga. Man vill ju inte slita ut dem. Men jag vill ju springa i dem. Alla dessa val… Kanske en runda. Eller två. Eller ett maraton.

Mållinje
Häftigt att kunna göra så mycket ”närproducerat”. Min fru Lisa tar alla maratonbilder, här på skorna vid målgången för HBGM!

Sugen på ett par? Löplabbet är exklusiv återförsäljare av denna limiterade upplaga, läs mer här! Ett extra tack till min fantastiska hustru som plåtar alla fantastiska bilder till Helsingborg Marathon!

/Han med egna skor

3 thoughts on “Han med egna skor!

  1. Riktigt häftigt men jag kan inte hjälpa att jag tänker på din svåger igen. Får han banan intatuerad i fotsulorna?

  2. A dau Simon! Detta skulle du berättat när du så snällt rastade mig på min födelsedag. Då hade mina sprillans nya Nike åkt i retur till butiken till förmån för dessa. Nu måste du hjälpa mig att motivera ett inköp av ytterligare ett par skor till Daniel 🙂
    I övrigt – Grattis till uppfylld dröm! Häftigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *