Årets evenemang – Helsingborg Marathon!

I år hade vi äran att vara nominerade till årets evenemang av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen. Igår var det stor gala och… Vi vann!!! Ett så otroligt viktigt och stort erkännande för den fantastiska organisation och människor som ser till att Helsingborg har sitt egna maraton. Denna statyett tillhör Helsingborgs stad, våra sponsorer, alla löpare, Helsingborgarna och… SVERIGES BÄSTA FUNKTIONÄRER! Så löjligt stolt över vad vi tillsammans byggt! Ett extra tack till vår tävlingsledning och de som varit med på resan, banchef Johan Lundgren, kommunikationsansvarig 2014 Kristin Magnusson, Miljöansvarig 2014-2015 Anna Rydberg, Funktionärsansvarig Lars Andersson, Kvalitetsansvarig Erika Karls, Logistikchef Victor Dahl, Kommunikationsansvarig Ulrika Fridolf, ansvarig målområde Fredrik Wikerberg  och sponsorvård Mattias Persson. TACK för detta, nu kör vi på full fart framåt!

Inbjudan, gala!
Den snubben vet hur man ser nominerad ut
Andreas med ”maratonfrun” Johanna. Min maratonfru var hemma och torkade upp barnkräk…
Fantastisk känsla i Helsingborg Arena!
Mycket trevligt sällskap kring bordet!
Andreas gör det han är bra på, dokumenterar
En ära att få ta emot priset!
Fick en idolbild med Diddi från Bai Bang!
Joakim Jardenberg fångade ögonblicket!
Grym avslutning på kvällen!
Andreas tackar från hjärtat alla som gjort detta möjligt

One thought on “Årets evenemang – Helsingborg Marathon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *